Cautare

3328 de rezultate pentru "infractiuni accidente rutiere soferul toareg beat alergat politia pitesti" (3.03 secunde)
Politia Romana are blog si canal TV Live Politia Romana si-a deschis blog si va posta, incepand de sambata, declaratii oficiale ale managementului de top, comunicate de presa si articole media, pe aceeasi aplicatie fiind lansat si canalul TV Live, unde pot fi vizualizate imagini in direct de la actiunile politistilor.
Politia disparuse. ... - Considerati ca Politia nu putea face fata unui grup de cateva sute de oameni? ... Atat de slaba era Politia? ... Politia n-avea autoritate, era timorata. ... Pentru oameni, Politia era asociata cu vechiul regim.
Sunt alergat pe ultima suta de metri de marea poezie romana! ... Sunt alergat pe ultima suta de metri de marea poezie romana!
Fiind dus sfantul in temnita cu mainile si picioarele legate si spanzurandu-l, precum a poruncit prigonitorul, indata a alergat la dregatorul unul din slujitorii lui, anume Teleton, zicandu-i:
a alergat prin padure, dar nu a mai ajuns-o, desi a vazut-o din departare. ... A alergat apoi vreo suta de metri, pana a ajuns intr-o poiana, unde era o caldura de parca ar fi fost intr-un cuptor.
• Atacantul Adrian Mutu a declarat vineri seara, dupa remiza cu Ungaria, scor 2-2, ca singurul lucru pozitiv este faptul ca echipa Romaniei a alergat pana in ultimul minut si a incercat sa egaleze, precizand ca nu i s-a parut ca trebuia sa le se acorde un penalti gazdelor.
Ne place foarte mult sa jucam impreuna si toata lumea a alergat mult. ... Am alergat mai mult decat adversarul nostru si ne-am luptat pentru fiecare balon.
Incalzirea a fost sustinuta de catre antrenorii World Class Romania, iar reprezentantii ONG-urilor pentru care s-a alergat au oferit declaratii in direct.
Jumatate din femei au completat un antrenament de jumatate de ora pe o bicicleta conventioanala ergometrica sau pe o banda de alergat, de trei ori pe saptamana.
Au mult de alergat. ... Au mult de alergat. Daca au bagajele pregatite, pot pleca in concediu, e foarte ok. - Leii au o saptamana de comunicare, de mesaje.
Pe zi ce trece, si cu cat se apropie mai mult campania electorala, vedem cum politicienii nostri, fie ei mai mici sau mai mari, ies din cochiliile cu care s-au acoperit in ultimii ani si se apuca de alergat.
La data de 12.03.2011, in jurul orelor 15.20, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe N. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.
La data de 30 martie 2011, ora 00:10, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe F. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 2 aprilie 2011, in jurul orei 04:25, agenti de politie din cadrul Brigazii Rutiere, au depistat-o pe P. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 05 aprilie 2011, ora 01.15, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe V. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 05 aprilie 2011, ora 01.15, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe V. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 11.04.2011, in jurul orelor 18.00, agenti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Bd. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 13 aprilie 2011, ora 05:20, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe D. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 17.04.2011, in jurul orei 09:10, agenti din cadrul Brigazii Rutiere au depistat, pe bd.
La data de 18 aprilie 2011, in jurul orei 18:20, agenti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat pe C. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.
google-analytics.com